Skip to content

Foodtruck festival Stoer Voer ; Winterse editie op Twentse bodem.

Afgelopen Zaterdag werd het Hazemeijer complex (voormalige creatieve fabriek) omgetoverd tot een winters foodtruck paradijs. Een culinair alternatief voor de traditionele kerstmarkt waar zo ongeveer 1750 gasten op af kwamen. Tussen de kerstbomen, met glühwein in de ene hand en een lekkere hap in de andere, vermaakt men zich hier opperbest.

Stoer Winter Voer

Ik besloot om ’s avonds te gaan voor een lekkere midnight snack (lees; goede bodem voor de nacht) en liep rond een uur of acht het terrein op. Het kwam met bakken uit de hemel maar dat mocht de pret niet drukken. De bezoekers warmden zich op bij een knisperend vuurtje of namen binnen plaats. De exploitanten werkten hard..  zelfs zo hard dat een aantal trucks al volledig uitverkocht waren (volgende keer toch maar wat meer inkopen doen!).

Stoer voer

De organisatie is erg tevreden over de winterse editie, dhr. Wooldrik laat weten dat het evenement zeker voor herhaling vatbaar is. En voor wie niet kan wachten tot de winter; op 1, 2 en 3 Juli 2016 is er weer een nieuwe editie van het Stoer Voer foodtruck festival, maar dan in het zonnetje!

 

 

One Comment

  1. These are genuinely impressive ideas in about blogging. You have touched
    some pleasant factors here. Any way keep up wrinting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *