Skip to content

Restaurant Autrement verlicht de pijn van getroffen consument V&D

Afgelopen December ook een cadeaukaart van de  V&D in je kerstpakket gekregen? Als je werkzaam bent op Saxion  / Saxion Hogeschool Enschede  heb je er hoogstwaarschijnlijk ook last van gehad. Het bedrijf besteedde maar liefst voor €72.000 aan cadeaubonnen bij de onlangs failliet gegane organisatie.

In de weken voor Kerst zijn er in Nederland via de site van de keten ongeveer 12.500 cadeaukaarten besteld, samen goed voor een bedrag van 9,5 miljoen Euro.

Restaurant Autrement, Enschede.
Restaurant Autrement, Enschede.

Restaurant Autrement, gevestigd in de culinaire Walstraat in Enschede, verlicht de pijn voor de getroffen consumenten. Per tafel kan er 1 cadeaukaart worden verzilverd. Deze is dan de helft van het bedrag op de kaart in korting waard.

autremntt

”Een bijzondere avond in een goede ambiance met lekker eten en een goed glas wijn. Dit willen wij realiseren door aan deze aspecten extra aandacht te geven, waarbij de gast op de eerste plaats komt. Wij gaan voor anders dan gewoon, vandaar de naam Autrement, dit is het Franse woord voor anders.”

Eet.nu
Eet.nu

Met een gemiddeld cijfer van 9,7 op Eet.nu mogen we dat ook wel geloven! Autrement is elke Dinsdag tot en met Zondag vanaf 17:00 geopend. Om een tafel te reserveren belt u naar 053-4785699.

Be First to Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *